Kleuren

Maress Hair & Skin care is al 23 jaar  kapsalon in Groningen voor hem en haar. Wij zijn gespecialiseerd in kleurbehandelingen, de nieuwste tinten en trends en natuurlijke warme kleuren in bijvoorbeeld verschillende nuances. Persoonlijk afgestemd op jou! We kleuren met GOLDWELL.

Najaarsdip?

Door met verschillende kleuren en technieken te werken kunnen wij prachtige "zonnige" effecten in uw haar maken. Voorbeelden hiervan zijn o.a. High Lights, Low Lights en Ton sur Ton kleuren.

Actie voor de maand Oktober

Koop in de maand oktober 2 Kerasilk producten en je krijgt van ons GRATIS een professionele Kerasilk Round Brush!

Lees meer

WIN actie tot en met Mei

Deze fantastische TRONO lucht-zitzak winnen? Koop een KMS product, vul het kaartje in en wie weet zit jij er deze zomer lekke...

Lees meer
Meer nieuws
  • Maress hair & skin care

    Maress hair & skin care

    Naast het vakkundig knippen stylen en kleuren van je haar kun je nu ook voor skincare en beauty behandelingen bij ons terecht

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.