Kapsalon m/v

Op een fantastische lokatie in het centrum van Groningen zijn we gevestigd in een statig pand, waar we de ruimte hebben om een totaal pakket aan te kunnen bieden. Naast het vakkundig knippen, stylen en kleuren van je haar door onze professionele kappers kun je nu ook voor skincare en schoonheids behandelingen bij ons terecht. In de kapsalon werken we met en verkopen we de professionele merken KMS, GOLDWELL, GOLDWELL KERASILK, BALMAIN en DAPPER DAN.

Student? Op vertoon van je studentenkaart betaal je voor wassen, knippen en drogen € 30,- !

Maak nu op onze beginpagina een ONLINE AFSPRAAK of download de gratis app van "MARESS hair" voor android en i-phones in de stores.

Actie voor de maand Oktober

Koop in de maand oktober 2 Kerasilk producten en je krijgt van ons GRATIS een professionele Kerasilk Round Brush!

Lees meer

WIN actie tot en met Mei

Deze fantastische TRONO lucht-zitzak winnen? Koop een KMS product, vul het kaartje in en wie weet zit jij er deze zomer lekke...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.