Kapsalon m/v

Op een fantastische lokatie in het centrum van Groningen zijn we gevestigd in een statig pand, waar we de ruimte hebben om een totaal pakket aan te kunnen bieden. Naast het vakkundig knippen, stylen en kleuren van je haar door onze professionele kappers kun je nu ook voor huidverbetering, skincare en schoonheids behandelingen bij ons terecht. In de kapsalon werken we met en verkopen we de professionele merken KMS, GOLDWELL, KERASILK, OLAPLEX, BALMAIN, ELEVEN AUSTRALIA, KITOKO en DAPPER DAN.

Student? Op vertoon van je studentenkaart betaal je voor wassen, knippen en drogen (vanaf) € 32,- ! 

Maak nu op onze beginpagina een ONLINE AFSPRAAK of download de gratis app van "MARESS hair" voor android en i-phones in de stores.

Vacature

We zijn op zoek naar een gediplomeerde Allround Haarstylist die ons gezellige en professionele team komt versterken! Ook zoe...

Lees meer

Update Coronavirus

Beste klanten van Maress, Vanaf 11 Mei hebben we de deuren van de salon weer geopend! We hanteren zelf een aantal maatreg...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.