Maress Schoonheidssalon in Groningen | Dé Plek voor Skincare

Welkom bij Maress Schoonheidssalon in Groningen, jouw bestemming voor huidverzorging en schoonheidsbehandelingen. Onze deskundige schoonheidsspecialisten zijn toegewijde huidexperts die klaarstaan om de beste resultaten voor jou te bereiken. Bij Maress bieden we een oase van ontspanning en verjonging, waar je huid zal stralen als nooit tevoren.

Over Ons

Maress is de specialist op het gebied van huidverbetering in Groningen en beschikt over twee toegewijde behandelruimtes, waar een scala aan huidverbeterings- en schoonheidsbehandelingen worden aangeboden. Wij streven naar service, kwaliteit en maatwerk, ongeacht of je man of vrouw bent, jong of oud. Onze huidspecialisten zijn meesters in het creëren van op maat gemaakte behandelingen, wat jou verzekert van de beste resultaten.

Onze Schoonheidsspecialisten

Onze professionele en gediplomeerde schoonheidsspecialisten hebben een diepgaande passie voor hun vak en blijven voortdurend up-to-date met trainingen. Zij zijn ware experts in hun vakgebied, wat resulteert in behandelingen van de hoogste kwaliteit. Wij delen graag onze diepgaande kennis met jou en bieden persoonlijk en eerlijk advies. Voel je vrij om al je vragen te stellen en ontdek de grenzeloze mogelijkheden voor jouw huid.

Onze Shop

Wil je jouw favoriete producten thuis gebruiken of zoek je naar het perfecte beauty-cadeau? Bezoek onze shop en vind jouw favoriete producten, zodat je altijd kunt genieten van de beste huidverzorging of een ander kunt laten stralen.

Reviderm: Onze Keuze voor Kwaliteit

Bij Maress zijn we toegewijd aan innovatie en kwaliteit, wat duidelijk terug te zien is in onze keuze voor het merk waarmee we werken. Wij maken uitsluitend gebruik van bewezen effectieve producten die echte resultaten opleveren. Onze voorkeur gaat uit naar de pure en zuivere producten van Reviderm, gebaseerd op de nieuwste bevindingen in de dermatologie en cosmetologie. Reviderm combineert deze wetenschappelijke inzichten met krachtige natuurlijke ingrediënten om effectieve en huidverbeterende producten en technologieën te creëren.

Kies voor Maress Schoonheidssalon in Groningen en ervaar de ultieme huidverzorging met toegewijde schoonheidsspecialisten en Reviderm-producten. Wij laten jouw huid stralen!

Vacature

We zijn op zoek naar een gediplomeerde Allround Haarstylist die ons gezellige en professionele team komt versterken! Ook zoe...

Lees meer

Krullenkapper Groningen

Maress Hair & Skin care is de krullenkapper in Groningen! Heb je een slag of krullen (geen kroes) in je haar en vind je ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Maress hair & skin care

    Maress hair & skin care

    Naast het vakkundig knippen en kleuren van je haar kun je nu ook voor huidverbetering en beauty behandelingen bij ons terecht

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.