Maress Signature Behandeling: Op Maat Gemaakte Huidverzorging

Ontdek de ultieme huidverzorging met onze Maress Signature behandeling in Groningen, een unieke en op maat gemaakte verwennerij voor je huid. Onze ervaren schoonheidsspecialisten zullen ervoor zorgen dat je huid weer straalt.

De Maress Signature behandeling is onze meest uitgebreide huidverbeterende ervaring, volledig afgestemd op de behoeften van jouw huid. Deze behandeling omvat verschillende facetten, waaronder een diepe reiniging, exfoliatie van dode huidcellen en stimulatie van de doorbloeding met behulp van een speciaal masker. Vervolgens wordt de CellJet Ultrasound ingezet, waarbij werkstoffen door geluidsgolven diep in de huid worden opgenomen. Afhankelijk van je huidconditie wordt een werkstoffenconcentraat aangebracht en ingemasseerd.

Het hydrolage-onderdeel stimuleert de huid om te regenereren en verstevigt het bindweefsel door de penetratie van collageenpeptiden en -moleculen via een collageenvlies. Een vochtkamer wordt gecreëerd met gipskompressen, wat een boost-effect geeft aan de huid. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke massage en de juiste nazorg, wat resulteert in een verwennerij voor zowel jou als je huid.

De Maress Signature behandeling is ideaal voor alle huidtypes en legt de nadruk op intensieve hydratatie. Je huidcellen krijgen een energieboost en het gebruik van hydrolage verbetert de hydratatie, waardoor de huid een liftend effect krijgt. Vochtrimpels vervagen en je huid straalt met een gezonde rozige gloed. Laat je verwennen en geniet van deze unieke huidbeleving bij Maress Schoonheidssalon in Groningen. Je huid zal je dankbaar zijn!

Vacature

We zijn op zoek naar een gediplomeerde Allround Haarstylist die ons gezellige en professionele team komt versterken! Ook zoe...

Lees meer

Krullenkapper Groningen

Maress Hair & Skin care is de krullenkapper in Groningen! Heb je een slag of krullen (geen kroes) in je haar en vind je ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Maress hair & skin care

    Maress hair & skin care

    Naast het vakkundig knippen en kleuren van je haar kun je nu ook voor huidverbetering en beauty behandelingen bij ons terecht

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.