Kies voor een jeugdige huid met hulp van onze schoonheidsspecialisten

Stap binnen in de fascinerende wereld van huidverjonging met de Celljet Ultrasound behandeling bij Maress Schoonheidssalon in Groningen. Onze innovatieve gezondheidsbehandeling maakt gebruik van ultrasone golven, een bewezen en effectieve methode in esthetische huidverzorging.

Wat zijn ultrasone golven?

Deze impulsen versterken het natuurlijke regeneratievermogen van je huid en remmen afbraak- of ontstekingsprocessen af. Ultrasone golven hebben een diepgaande werking die de huidregeneratie intensief bevordert en stimuleert, zonder enige schade toe te brengen.

Ontdek wat ultrasone golven kunnen doen voor jouw huid. Vergelijk het met een druppel die een vlak wateroppervlak raakt en zachte golfbewegingen veroorzaakt. Wanneer ultrasone golven in aanraking komen met je huid, laten ze het weefsel en de cellen trillen. Deze trillingen zijn buitengewoon effectief omdat ze cruciale processen in je huid activeren. Een behandeling met ultrasone golven is een heerlijke en ontspannende ervaring. Hoewel de ultrasone golven zelf niet voelbaar zijn, kun je soms een aangename warmte ervaren.

Ontdek wat ultrasone golven voor jouw huid kunnen betekenen:

 • Versteviging van het bindweefsel, waardoor je huid strakker aanvoelt.
 • Stimulatie van huidvernieuwing, wat resulteert in een gladdere huid.
 • Kalmering van de huid, waardoor onzuiverheden en puistjes sneller verdwijnen.
 • Vermindering van roodheid, zodat de geïrriteerde huid weer tot rust komt.
 • De-congestie, waardoor zwellingen sneller verdwijnen.
 • Verbeterde opname van actieve ingrediënten dankzij het massage-effect.
 • Versteviging van bloedvaten, waardoor adertjes minder zichtbaar worden.

 

Kies voor de Celljet Ultrasound behandeling en ontdek een stralendere, jeugdigere huid bij Maress Schoonheidssalon in Groningen. Je verdient het!

Vacature

We zijn op zoek naar een gediplomeerde Allround Haarstylist die ons gezellige en professionele team komt versterken! Ook zoe...

Lees meer

Krullenkapper Groningen

Maress Hair & Skin care is de krullenkapper in Groningen! Heb je een slag of krullen (geen kroes) in je haar en vind je ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Maress hair & skin care

  Maress hair & skin care

  Naast het vakkundig knippen en kleuren van je haar kun je nu ook voor huidverbetering en beauty behandelingen bij ons terecht

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.