Visagie

Bij Maress Hair & Skincare kun je terecht voor persoonlijk advies en handige tips en trucs om een perfecte make-up  aan te brengen.

Gala of feest,  wij  verzorgen complete visagie voor bruiden en andere feestelijke gelegenheden, we overleggen graag persoonlijk jou wens en de diverse mogelijkheden!

Gala, feest, bruiloft of een goed persoonlijk advies, alles is mogelijk. Van complete visagie tot een subtiele make-up of handige tips en trucs om jezelf perfect op te maken met de juiste tinten en produkten.
Wij werken met en verkopen PUPA make-up produkten. 

In samenwerking met deze lijn organiseren wij regelmatig exclusieve make-up dagen waar je op afspraak geheel vrijblijvend advies krijgt en opgemaakt wordt in de tinten die bij jou passen.

Vacature

We zijn op zoek naar een gediplomeerde Allround Haarstylist die ons gezellige en professionele team komt versterken! Ook zoe...

Lees meer

Update Coronavirus

Beste klanten van Maress, Vanaf 11 Mei hebben we de deuren van de salon weer geopend! We hanteren zelf een aantal maatreg...

Lees meer
Meer nieuws
  • Maress hair & skin care

    Maress hair & skin care

    Naast het vakkundig knippen en kleuren van je haar kun je nu ook voor huidverbetering en beauty behandelingen bij ons terecht

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.