Microdermabrasie

Microdermabrasie van Reviderm is dé perfecte behandeling voor het terug brengen van de balans in de gestreste huid. 

De diepwerkende, maar zachte techniek kan gebruikt worden in het succesvol bestrijden van:

- Door de zon beschadigde huid
- Pigmentatieproblemen
- Onzuiverheden
- Littekens
- Rokershuid
- Grove poriën

De SkinPeeler verwijdert dode huidcellen door middel van een zachte en gecontroleerde methode. Tijdens de behandeling worden microkristallen met een grote snelheid tegen de huid gespoten, voordat zij weer worden verwijderd door het vacuümsysteem. Dit ontdoet de huid van dode huidcellen waardoor de huid weer kan ademen.

Na de microdermabrasie behandeling is de huid volledig voorbereid op de hierna volgende werkstoffen van de dermo-cosmetische producten. Door middel van microdermabrasie is het mogelijk dat werkstoffen vele malen dieper de huid penetreren. De ingrediënten stimuleren het weefsel tot het produceren van collageen en elastine en zorgen ervoor dat de huid zichzelf regenereert. 

Direct na de behandeling voelt de huid aanzienlijk strakker, gladder en fijner. Rimpels zijn verzacht, wat resulteert in een jonger en frisser uiterlijk.

WIN actie tot en met Mei

Deze fantastische TRONO lucht-zitzak winnen? Koop een KMS product, vul het kaartje in en wie weet zit jij er deze zomer lekke...

Lees meer

Actie voor de maand Januari

Bij aanschaf van 2 verschillende KMS producten krijg je GRATIS deze gave Headphone!

Lees meer
Meer nieuws
  • Maress hair & skin care

    Maress hair & skin care

    Naast het vakkundig knippen stylen en kleuren van je haar kun je nu ook voor skincare en beauty behandelingen bij ons terecht

    Lees meer