Micro Needling

Micro-Needling van Reviderm perforeert het huidoppervlak met ultra fijne naaldjes, zonder de huid te beschadigen. Deze gerichte behandelingen stimuleert de groei van cellen en versterkt het weerstandvermogen van de huid, met langdurig resultaat. Op hetzelfde moment geeft de Micro-Needling methode een boost aan de productie van collageenvezels.

Deze innovatieve technologie maakt het jou mogelijk om te genieten van een strakkere huid, met meer elasticiteit en zichtbaar verminderde lijnen en rimpels. 

Direct effect meteen na de eerste behandeling:
- de huid wordt zichtbaar strakker en zachter
- de huidstructuur ziet er strakker en stralender uit
- de structuur is egaal


Langdurig effect:
- Bouwt de epidermis op en zorgt ervoor dat deze dikker wordt
- verbetert het vochtgehalte in de huid
- elimineert gebieden waar structurele schade heeft plaatsgevonden
- activeert collageenvezels 

Al meer dan een decennium lang wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de verschillende anti-aging methodes. Activeer de voordelen van jouw huideigen verdedigings mechanisme met de micro-needling methode, waarbij zeer kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt het huidweefsel direct gestimuleerd zichzelf te vernieuwen.

Actie voor de maand November en December

Bij aanschaf van 2 verschillende KMS producten krijg je GRATIS deze gave Headphone!

Lees meer

VACATURE

Ben jij die leergierige bbl leerling die wij zoeken? En wil je de uitdaging aan gaan om te werken en leren in een top salon !! ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Maress hair & skin care

    Maress hair & skin care

    Naast het vakkundig knippen stylen en kleuren van je haar kun je nu ook voor skincare en beauty behandelingen bij ons terecht

    Lees meer