Celljet Ultrasound

Een behandeling met ultrasone golven is al decennialang een van de meest succesvolle methoden in de esthetische huidbehandeling. De effecten die uitgaan van ultrasoundbehandelingen zijn wetenschappelijk bewezen. Reviderm biedt zelfs een op onderzoek gebaseerde technologie voor thuisgebruik aan. 

Wat zijn ultrasone golven? Ultrasone golven zijn impulsen die het natuurlijke regeneratievermogen van de huid versterken en afbraak- of ontstekingsprocessen afremmen. Ze zijn een effectieve methode met een diepe werking die de huidregeneratie intensief bevordert en stimuleert zonder schade te veroorzaken.

Wat doen ultrasone golven voor jouw huid? Wanneer een druppel een vlak wateroppervlak raakt, ontstaat er een zachte golfbeweging. Hetzelfde gebeurd zodra ultrasone golven in aanraking komen met de huid. Ze zorgen ervoor dat het weefsel en de cellen gaan trillen. Deze trillingen hebben een verbluffend effect, omdat ze belangrijke processen in de huid stimuleren. Een behandeling met ultrasone golven is erg prettig en ontspannend. De ultrasone golven zelf zijn niet voelbaar, soms ontstaat er een aangename warmte.

Werking - Versteviging van het bindweefsel. De huid voelt hierdoor strakker aan - De huidvernieuwing wordt gestimuleerd, waardoor de huid er gladder uitziet - Het kalmeert de huid waardoor onzuiverheden en puistjes sneller verdwijnen - Het laat roodheid verdwijnen, zodat de geïrriteerde huid weer tot rust komt - Decongestie, waardoor zwellingen sneller verdwijnen - Stimuleert de huid dankzij het massage-effect. Actieve ingrediënten worden beter opgenomen - Bloedvaten worden verstevigd. Adertjes zijn minder goed zichtbaar.

Frequentie De frequentie (MHz) bepaalt hoe diep het geluid de huid penetreert. Bij cosmetische behandelingen wordt gebruik gemaakt van frequenties tussen 1 MHz en 10 MHz. Hoe lager het aantal MHz, Hoe dieper het geluid doordringt in het lichaamsweefsel. Om deze reden zijn hogere frequenties bijzonder geschikt voor de behandeling van het gezicht, terwijl de lagere frequenties met name geschikt zijn voor de behandeling van het lichaam.

Vacature

We zijn op zoek naar een gediplomeerde Allround Haarstylist die ons gezellige en professionele team komt versterken! Ook zoe...

Lees meer

Krullenkapper Groningen

Maress Hair & Skin care is de krullenkapper in Groningen! Heb je een slag of krullen (geen kroes) in je haar en vind je ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Maress hair & skin care

    Maress hair & skin care

    Naast het vakkundig knippen en kleuren van je haar kun je nu ook voor huidverbetering en beauty behandelingen bij ons terecht

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.