Arrangementen

Doordat we nu de beschikking hebben over twee skincare en wellness salons, kunnen we je speciale totaal arrangementen bieden.

Als voorbeeld; onder het genot van een kop koffie de nieuwe kleur van je haar bepalen in samenspraak met je hairstylist. Na het verven van je haar wordt de kleur uitgespoeld terwijl je ontspannen in onze wasunit met ingebouwde rugmassage ligt. De hairstylist zal hier ook een heerlijke hoofdmassage geven. Je haar wordt vakkundig geknipt zoals jij dat wilt. Vervolgens kom je geheel tot rust tijdens een behandeling in één van de beautysalons. Nu is het weer de beurt aan de hairstylist om je haar te stylen en tot slot krijg je make-up advies op maat en wordt je opgemaakt.

Dit is slechts een voorbeeld van hoe jouw arrangement er uit kan zien.

Ook hebben we diverse bruidsarrangementen, van alleen opsteken tot complete arrangementen inclusief make-up, zowel voor de bruid als het gevolg. Informeer ons hoe jouw arrangement er uit komt te zien.

WIN actie tot en met Mei

Deze fantastische TRONO lucht-zitzak winnen? Koop een KMS product, vul het kaartje in en wie weet zit jij er deze zomer lekke...

Lees meer

Actie voor de maand Januari

Bij aanschaf van 2 verschillende KMS producten krijg je GRATIS deze gave Headphone!

Lees meer
Meer nieuws
  • Maress hair & skin care

    Maress hair & skin care

    Naast het vakkundig knippen stylen en kleuren van je haar kun je nu ook voor skincare en beauty behandelingen bij ons terecht

    Lees meer